2019-08-17 17:58

ZUCKERBERG îi dă replica lui TRUMP în scandalul imigranților. Vezi ce mesaj i-a transmis public fondatorul FACEBOOK

 |  13:20
ZUCKERBERG îi dă replica lui TRUMP în scandalul imigranților. Vezi ce mesaj i-a transmis public fondatorul FACEBOOK

La scurt timp după decizia controversată a lui Donald Trump de a pune restricţii imigranţilor, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a scris un mesaj prin care amintește de importanţa acestora în istoria Statelor Unite ale Americii şi asigură că va ajuta la menţinerea unor programe care să îi protejeze.

”Bunicii mei au venit din Germania, Austria şi Polonia. La rândul lor, părinţii Priscillei au fost refugiaţi din China şi Vietnam. Statele Unite reprezintă o naţiune de imigranţi şi ar trebui să fim mândri de acest lucru”, şi-a început fondatorul Facebook mesajul, citat de Mediafax.

 ”Trebuie să menţinem această ţară în siguranţă, însă trebuie să facem acest lucru concentrându-ne asupra celor care cu adevărat reprezintă o ameninţare”, a continuat Zuckerberg, amintind că milioane de persoane care nu au documente şi care nu sunt o ameninţare vor trăi cu frica de a fi deportaţi.

Cu privire la refugiaţi, el este de părere că ”ar trebui să ţinem uşile deschise refugiaţilor şi celor care au nevoie de ajutor. Aceştia suntem noi. Dacă am fi refuzat refugiaţi cu câteva decenii în urmă, familia Priscillei (soția sa - n.r.)  nu ar fi fost aici acum”.

Cu toate acestea, el a scris că se bucură de faptul că Donald Trump a afirmat că ”va găsi o soluţie” pentru Dreamers (visători, cei care au fost aduşi în ţară de părinţi la o vârstă fragedă).

”În acest moment, 750.000 de Visători beneficiază de Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA), un program care le permite refugiaţilor să trăiască şi să muncească legal în Statele Unite. Sper ca preşedintele Trump împreună cu echipa sa să păstreze aceste protecţii”, a mai scris Zuckerberg.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray