2020-08-04 14:16

A fost ANULAT meciul de retragere al lui Adrian MUTU

 |  16:12
A fost ANULAT meciul de retragere al lui Adrian MUTU

A treia ediţie Sports Festival, evenimentul demonstrativ de la Cluj-Napoca, la care urma să se dispute meciul de retragere al lui Adrian Mutu, a fost reprogramat pentru iunie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat, joi, organizatorii.

“Briliantul” îşi programase meciul de retragere în cadrul festivalului, cu invitaţi de marcă, printre care îi amintim pe Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso sau Sebastien Frey.

Adio şi Simona Halep

Festivalul era programat între 11 şi 14 iunie, iar între invitaţii speciali se număra şi Simona Halep. "Dragii mei, din păcate este nevoie să amânăm întâlnirea noastră de la Sports Festival din Cluj până când situaţia ne va permite să organizăm acest eveniment fără a pune în pericol sănătatea noastră. Vom reveni curând cu informaţii referitoare la data la care ne vom revedea. Vă îmbrăţişez cu drag", a fost mesajul Simonei Halep, pe site-ul evenimentului.

Biletele rămân valabile pentru la anul

Biletele achiziţionate rămân valabile pentru meciurile din 2021. "Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeaşi perioadă (iunie 2021), dar în acelaşi timp trebuie să ţinem cont de calendarele jucătorilor şi datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte a festivalului cât de curând posibil. Fanilor cu bilete cumpărate la cele două meciuri demonstrative din cadrul festivalului le spunem că biletele vor fi valabile pentru meciurile din 2021 şi upgrade-urile biletelor la categorii superioare şi discounturile oferite de noi săptămânile trecute, de asemenea rămân valabile. Cei care nu doresc să păstreze biletele au la dispoziţie 30 de zile de la acest anunţ să trimită un email către operatorul de ticketing pe adresa voucher@entertix.ro şi să solicite un voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021, pe care îl pot folosi să achiziţioneze produse (în curând din shop online) sau bilete la alte evenimente viitoare marca Sports Festival (organizate de Movement Team)", au precizat organizatorii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21Parerea ta...

BEBICA
23 Mai 2020

RETRAGERE DE LA CE BAR ? DIN FOTBAL S-A LASAT ( SAU S-A DESCALIFICAT ) DE MULT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE