2020-07-06 21:36

A fost sau nu AMENDAT Contra după ce l-a înjurat pe Pușcaș? Răspunsul lui Burleanu

 |  13:24
A fost sau nu AMENDAT Contra după ce l-a înjurat pe Pușcaș? Răspunsul lui Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a lămurit știrea apărută în Gazeta Sporturilor care susținea că selecţionerul Cosmin Contra a fost amendat cu 6.500 de euro pentru faptul că l-a înjurat pe atacantul George Puşcaş, după ce fotbalistul echipei Reading a ratat un penalty în meciul cu Norvegia.

"Am citit şi eu şi am avut această surpriză să aflu că se întâmplă lucruri care nu se decid la nivelul federaţiei. Este o ştire falsă", a declarat Burleanu.

Șeful FRF salută revenirea jucătorilor Constantin Budescu şi Denis Alibec la echipa naţională, pentru meciurile cu Suedia şi Spania.

"Atât staff-ul tehnic, cât şi jucătorii îşi doresc foarte mult să obţină această calificare. Sper să putem să ne calificăm şi să putem lega două calificări la două campioante europene consecutive, acesta este lucrul cel mai important, mai ales că din spate vine o generaţie tânără foarte bună şi are nevoie de această scenă unde să poată să evolueze, pe de o parte un campionat european şi după aceea la jocurile olimpice. În primul rând ne dorim această victorie şi jucătorii trebuie să facă totul pentru a o obţine, după aceea o să vorbim despre meciul cu Spania. Avem nevoie de 11 magicieni în teren, 11 jucători care în acelaşi timp să facă şi faza ofensivă, şi faza defensivă ca să putem să câştigăm. Mă bucur că şi Budescu, şi Alibec au revenit alla echipa naţională, era un pas normal, atât timp cât au făcut meciuri foarte bune la Astra, iar Budescu cred că a încântat pe fiecare cu execuţiile sale", a precizat şeful FRF.

România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în penultimul meci pe care îl va juca în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Tricolorii vor juca ultimul meci din această campanie, la 18 noiembrie, de la ora 21.45, la Madrid, împotriva Spaniei. Jucătorii români au nevoie de o victorie cu 1-0 sau la două goluri cu Suedia şi de un egal cu Spania pentru a se califica la turneul final al Euro-2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE