2020-07-11 18:41

Adio fotbal în România în acest sezon?! Anunţul ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru

 |  16:48
Adio fotbal în România în acest sezon?! Anunţul ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a ţinut luni după-amiază să precizeze că nu se pune problema ca în următoarele două-trei luni competiţiile sportive să poată fi reluate în ţara noastră, din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, datele avansate de şeful FRF, Răzvan Burleanu, pentru reînceperea fotbalului în România, şi anume 24 mai, 13 iunie şi 13 iulie par a fi o utopie în momentul de faţă, mai ales că fotbaliştii vor avea nevoie şi de minim o lună de reacomodare la efort pentru competiţii oficiale.

”Nu vorbim de relaxare deocamdată. La reluarea competițiilor sportive nu. La reluarea activității ne gândim să redeschidem anumite locuri de muncă, să redeschidem anumite spații. Sunt multe la care ne gândim, dar nu la adunările cu număr mare de participanți. Aceste măsuri de relaxare vor veni în momentul în care vom vedea acea curbă a cazurilor noi sau a cazurilor critice începe să scadă. Le vom lua în funcţie de fiecare comunitate în parte şi în funcţie de fiecare focar. Avem 10 judeţe plus Bucureştiul care au 70% din cazuri. Avem 6 judeţe trecute de 300 de cazuri, aproape de 400 de cazuri. Sunt focare încă în expansiune, chiar dacă transmiterea locală nu mai este aşa accentuată, dar este o transmitere locală continuă şi la fiecare dintre ele avem motive să fim încă precauţi menţinem aceleaşi măsuri” a spus ministrul sănătăţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-20Parerea ta...

DESTEPT
20 Apr 2020

Cum dracu se joaca tenis in draci ? Atunci nu sunt restricti ?
ISTRATE DANIEL
20 Apr 2020

Asta vrea sa ne tina cu izolarea asta pana la toamnă. Toate țările incep sa dea drumul la restrictii dar la noi o sa dureze mult Si bine ca asa vor unii. E usor sa stai in izolare cu buzunarele pline cum au ei. Dar lumea de rand? Cu ce traieste? Cu aer de la Tătaru?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE