2020-07-08 18:43

Al Hilal îi oferă lui Sânmărtean un contract de patru ori mai mare decât îi dă Gigi Becali la Steaua

 |  11:11
Al Hilal îi oferă lui Sânmărtean un contract de patru ori mai mare decât îi dă Gigi Becali la Steaua

Florentin Dincă

Lucian Sânmărtean are șanse mari să părăsească Steaua după nici un an în tricoul roș-albastru. Venit în februarie 2014 în curtea campioanei, mijlocașul este tentat să dea curs încă din această iarnă ofertei venite de la Al Hilal, echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf. Dacă nu va fi lăsat de Gigi Becali să plece în pauza competițională, Sânmărtean va pleca oricum la vară, liber de contract.

”Mai sunt două trei meciuri în acest an și vedem apoi. Ne vom așeza la masa trativelor și voi lua o decizie. Sunt jucătorul Stelei până la vară şi aştept conducerea să vină cu o propunere de prelungire. Steaua are prioritate şi mi-aş dori să continui aici, dar nu depinde doar de mine”, a spus Sânmărtean după eșecul cu Aalborg din Liga Europa.

Ajuns la aproape 35 de ani, pe care îi va împlini, talentatul și în același timp capriciosul fotbalist are șansa de a-și rotunji serios conturile în ulrimii doi ani de carieră. Iar asta se poate numai la Al Hilal, formație care are pregătit pentru el un salariu de 1 milion de euro pe sezon, plus alte prime importante pentru realizarea obiectivelor. Banii saudiților sunt incomparabili mai mulți decât ce îi oferă Becali la Steaua în momentul de față, 20.000 de euro pe lună, 240.000 de euro pe an. Și cum noul contract oferit de patronul Stelei (n.r – în această iarnă, Sânmărtean intră în ultimele șase luni de contract) nu depășește acest plafon, “dirijorul” nu va sta pe gânduri și va spune “da” lui Al Hilal.

“Multe echipe îl doresc pe Sânmărtean. Este un jucător foarte bun, aflat și într-o formă senzațională. Vom vedea la iarnă ce se întâmplă. Dacă am posibilitatea să îl transfer, iar el îşi doreşte să vină la Al Hilal, de ce nu? Oricum, dacă nu îl iau eu, sigur o să-l ia altcineva”, declară Reghe.

Foto: uefa.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE