2020-01-27 05:29

AL ITTIHAD. Victor Pițurcă: “Am pierdut un meci pe care l-am avut la discreție”

 |  16:32
AL ITTIHAD. Victor Pițurcă: “Am pierdut un meci pe care l-am avut la discreție”

Florentin Dincă

Fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă, și-a început cum nu se poate mai rău aventura la Al Ittihad. Echipa saudită a pierdut meciul de acasă cu Hajer, grupare situată la mijlocul clasamentului, scor 0-1. Este a doua înfrângere consecutivă a lui Al Ittihad, la prima, cu Al Nasr, Piți a asistat din tribune.

Tehnicianul român a comentat eșecul său de debut, admițând că noua sa echipă a pierdut un meci pe care l-a avut în mână. Ce a drept, Al Ittihad a ratat un penalty și alte ocazii monumentale pe parcursul celor 90 de minute.

“Din păcate, primul meu joc împreună cu staful meu Al Ittihad a fost o înfrângere. Am pierdut un meci pe care l-am avut la discreție. Greșelile în defensivă și numeroasele ratări ne-au costat acest meci. Este o echipă tânără aici, cu mulți jucători tineri. E mult de muncă aici.”

Al Ittihad este pe locul 4 în campionat, cu 21 de puncte, la trei lungimi de undă în spatele liderului, dar are un meci mai puțin disputat, restanța chiar cu formația lui Laurențiu Reghecampf, Al Hilal, de pe 1 decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE