2020-01-21 01:28

FINAL? Alexandru Bourceanu este suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul care l-a ţinut pe bară şi în sezonul trecut

 |  14:36
FINAL? Alexandru Bourceanu este suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul care l-a ţinut pe bară şi în sezonul trecut

Florentin Dincă

Ghinioanele se ţin lanţ de Alexandru Bourceanu. Fostul căpitan al Stelei, care a revenit la antrenamentele lui Trabzonspor după împrumutul în Ghencea, a suferit o accidentare, la prima vedere una foarte gravă. Mijlocaşul a încercat o alunecare, însă a rămas cu genunchiul blocat sub el. Dacă diagnosticul iniţial pus de staff-ul medical al otomanilor se confirmă, ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul la care a avut mari probleme sezonul trecut, atunci fotbalistul îşi poate încheia abrupt cariera la doar 30 de ani.

”S-a auzit pur și simplu o trosnitură, jucătorul a rămas întins pe gazon, iar accidentarea pare una gravă. Bourceanu se pregătea foarte bine, avea planuri mari la Trabzon. Dorea să reintre în forma pe care toți o știau când a plecat în iarna lui 2014 de la Steaua, își propusese să revină în circuitul echipei naționale, era foarte determinat, dar a venit acest ghinion.Să sperăm că accidentarea nu e atât de gravă și e mai mult o sperietură. Totul se va afla după examenul RMN, pentru că acum genunchiul îi este umflat!", a declarat unul dintre oficialli lui Trabzonspor, citaţi de digisport.ro.

Jucătorul român va efectua în următoarele zile un examen RMN pentru a vedea gravitatea accidentării. Dacă diagnosticul va fi păstrat, atunci el este nevoit să suporte o nouă intervenție chirurgicală care îl poate ţine pe bară aproximativ un an de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE