2020-06-02 13:33

Alexandru Bourceanu: “Steaua e mai bună decât Trabzonspor”

 |  19:28
Alexandru Bourceanu: “Steaua e mai bună decât Trabzonspor”

Florentin Dincă

Revenit în Ghencea după numai jumătate de an, Alexandru Bourceanu nu vede ca pe un pas înapoi acest lucru, afirmând că, după părerea sa, Steaaua e mai puternică decât Trabzonspor, echipa de care aparţine.

Mijlocaşul acceptă criticile venite pe adresa sa, tocmai din cauza come-back-ul rapid în Liga 1, şi spune că va încerca din toate puterile să revină la forma care l-a consacrat şi care a dus la transferul său în Turcia, la Trabzonspor.

“E un lucru senzaţional că am revenit la Steaua. E o mândrie să joc la cel mai mare club din România. Din punctul meu de vedere, Steaua este mai bună decât Trabzonspor, în schimb străinătatea e mai bună decât România. Sincer, nu mă interesează criticile. Din perioada pe care am trăit-o la Bucureşti am înţeles că trebuie să învăţ să mă detaşez. Am fost la un nivel înalt, am prins şi un transfer în afară. Când credeam că îmi merge bine, a venit această accidentare care m-a dat cu totul inapoi. Tot ce am construit în anii precedenţi, parcă s-a năruit doar fiind accidentat. Toată lumea m-a atacat, dar trebuie să merg înainte. Mă aşteptam să se întâmple aşa de când m-am hotărât să mă întorc”, a spus la DolceSport Alexandru Bourceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-21

In legatura cu acest articol...

TUPEUL LUI BOURCEANU. Căpitanul Stelei le-a transmis în scris turcilor pretențiile sale

Bourceanu e “turc”. S-a transferat la Trabzonspor

ÎMPRUMUTURI. Bourceanu, Rusescu şi Papp au fost prezentaţi oficial la Steaua
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE