2019-12-06 03:25

AMICAL ITALIA - ROMÂNIA.Tata Puiu cu titularii, Antonio Conte cu rezervele

 |  18:10
AMICAL ITALIA - ROMÂNIA.Tata Puiu cu titularii, Antonio Conte cu rezervele

Florentin Dincă

Bologna va fi marţi gazda amicalului Italia – România. Dacă pentru Anghel Iordănescu testul este luat cât se poate în serios, omologul său, Antonio Conte, are de gând să folosească o altă echipă faţă de amicalul pierdut cu 1-3 cu Belgia, acum câteva zile.

"În primul rând ne-am dorit un meci cu Italia. Este una dintre echipele bune din Europa. Să nu uităm că Italia este la a şasea calificare consecutivă la un Campionat European, e campioană mondială, echipă cu mulţi jucători de valoare, jucători cu experienţă şi cred că îi va stimula pe băieţii noştri. Important e şi rezultatul şi jocul, avem nevoie să vedem exact disponibilitatea băieţilor noştri, să vedem unde ne aflăm", a spus Iordănescu.

De partea cealaltă, Conte va schimba din temelii echipa care a cedat cu Belgia. Din formaţie vor dispărea Buffon, Chiellini, Bonucci, Candreva, Marchisio, Darmian sau Parolo, iar în locul lor vor apărea Sirigu, Acerbi, Antonelli, Soriano, Okaka, Giaccherini şi Zaza.

Meciul dintre Italia şi România va avea loc marţi seară, de la ora 21.45, pe arena Renato Dall'Ara. Federaţia italiană de fotbal a anunţat că înaintea meciului de la Bologna se va ţine un minut de reculegere pentru a comemora victimele incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti, dar pentru cele din atentatele care au însângerat Parisul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE