2020-07-04 00:20

ANAF. Tribunalul Bucureşti a amânat pentru 1 aprilie decizia în privinţa ieşirii din insolvenţă al FC Dinamo

 |  18:55
ANAF. Tribunalul Bucureşti a amânat pentru 1 aprilie decizia în privinţa ieşirii din insolvenţă al FC Dinamo

Florentin Dincă

Tribunalul Bucureşti a amânat miercuri luarea deciziei în privinţa ieşirii din insolvenţă a clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. Instanţa a stabilit un nou termen, pentru data de 1 aprilie, ziua păcălelilor în România.

“Este greu de estimat ce anume va dispune Instanţa, pentru că Finanţele s-au opus la închiderea procedurii, motivând faptul că au formulat apel la hotărârea de confirmare a planului. În mod normal, nu este suspensiv de executare, este posibil ca instanţa să dispună fie închiderea procedurii şi reinserţia în activitatea economică a debitoarei, fie să spună că prorogă disputarea închiderii procedurii până când se soluţionează apelul înaintat către Curtea de Apel. Practic joia viitoare vom cunoaşte soluţia”, a declarat pentru Mediafax administratorul judiciar Cătălin Dascăl.

Şefii din Ştefan cel Mare au aşteptat în zadar ieri marea veste a ieşirii din insolvenţă, după ce planul de reorganizare a fost aprobat în luna decembrie. Acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă speră ca până pe 14 mai, când este aniversarea clubului alb-roşu, situaţia să fie una fericită pentru toţi fanii “câinilor”. Dacă pe 1 aprilie, răspunsul va fi unul favorabil, Dinamo poate evolua din vara lui 2016 din nou în cupele europene. Asta dacă se va clasifica la finalul sezonului viitor pe un loc eligibil pentru competiţiile intercluburi ale “Bătrânului continent”.

Datoriile SC Dinamo 1948 SA, de circa 17,5 milioane de euro, au scăzut cu 16,7 milioane de euro, iar planul de reorganizare a societăţii aflate în insolvenţă trebuia respectat în cele şase luni ulterioare confirmării de către judecătorul sindic. Dosarul prin care clubul Dinamo 1948 SA solicita deschiderea procedurii de insolvenţă a fost înregistrat în 13 mai 2014, la Tribunalul Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-25Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE
25 Mar 2015

Au furat toti , la rind cind ia cazut in mina . Borcea era prieten cu Tata lui Georgescu de la ANI , in puscarie . Sa vina Militia sa ii arestze pe sefi lor din Politie . Au facut o afacere buna cu Negoita , ia dat pe mina mafiei comora Italiene , sa colaboreze cu ei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE