2020-07-05 05:07

Andrei Prepeliță pleacă de la Steaua. Mijlocașul s-a înțeles cu Konyaspor

 |  16:07
Andrei Prepeliță pleacă de la Steaua. Mijlocașul s-a înțeles cu Konyaspor

Florentin Dincă

În iarnă au plecat Sânmărtean, Szukala și Keșeru, acum urmează ca alți doi titulari să părăsească echipa campioană. Dacă Tănase va lua drumul țărilor arabe, Andrei Prepeliță va semna cu gruparea turcă Konyaspor, cu care s-a înțeles deja pentru un contract în valoare de 400.000 de euro pe an, plus o sumă importantă la semnătură, jucătorul venind liber de contract.

La echipa din campionatul otoman fotbalistul îi va avea colegi pe Ciprian Marica și Gabi Torje, dar pe fostul portar al lui CFR Cluj, Mario Felgueiras. Konyaspor se găsește în momentul de față pe locul 8 în clasament, fără șanse de a mai prinde cupele europene.

Andrei Prepeliță și-a dorit enorm să prindă un contract avantajos peste hotare, având în vedere vârsta sa, 29 de ani. Plătit cu 14.000 de euro lunar de Gigi Becali, mijlocașul venit de la Universitatea Craiova va câștiga la noua sa echipă în jur de 35.000 de euro pe lună. El a refuzat mai multe oferte de prelungire din partea conducerii clubului roș-albastru, fiind-i chiar interzis la unele meciuri să intre în teren în acest retur tocmai din acest motiv.  

Trei trofee a cîștigat Andrei Prepeliță la Steaua: titlul în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014 și Supercupa României în sezonul 2013/2014. Dacă în perioada lui Laurențiu Reghecampf, a fost prima rezervă a cuplului Bourceanu-Pintilii, în mandatul lui Costel Gâlcă, mijlocașul a devenit om de bază la Steaua.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE