2020-07-08 17:56

Andrei Prepeliță vrea să continue la Steaua, Gigi Becali nu prea îl mai vrea

 |  13:28
Andrei Prepeliță vrea să continue la Steaua, Gigi Becali nu prea îl mai vrea

Florentin Dincă

Plecările lui Bourceanu și Pintilii l-au transformat pe Andrei Prepeliță în titular de drept în trupa antrenată de Costel Gâlcă. Intrat în ultimul an de contract, mijlocașul ar dori să-și prelungească înțelegerea cu Steaua, însă până în momentul de față Gigi Becali nu s-a gândit la el, ci doar la Sânmărtean, Szukala și Arlauskis.

Cu un salariu stagional de 15.000 de euro pe lună, Prepeliță a ajuns la doar 28 de ani la o maturitate exemplară în joc, fiind unul dintre jucătorii cu care Gâlcă începe echipa la Steaua. Revenirea lui Bourceanu, chiar și doar pentru acest sezon, deocamdată, transferul lui Nicandro Breeveld, soluțiile Sânmărtean, Stanciu, Filip și Neagu, îi reduc lui Prepe șansele la titularizare în echipă pe viitor. În aceste condiții, mijlocaşul venit de la Universitatea Craiova ia în calcul şi o eventuală despărţire de gruparea din Ghencea, însă le promite fanilor roș-albaștri că nu va semna cu o altă echipă din țară, mai ales cu vreo mare rivală.

"Iubesc acest club şi mă simt foarte fericit la Steaua. Nu s-a pus problema să negociez cu altcineva în ultima vreme, nici din străinătate şi, mai ales, din ţară. Pentru mine, Steaua este prima opţiune şi mi-aş dori să continuăm colaborarea şi în anii ce urmează. Dacă nu va fi cazul, voi căuta să semnez cu un club din străinatate şi nu se pune problema să merg la vreo echipă din România", a declarat Andrei Prepeliţă pentru site-ul oficial al Stelei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE