2020-08-04 15:16

Anghel Iordănescu, după meciul cu Irlanda de Nord: Aş fi vrut mai mult de la jucătorii mei şi de la joc

 |  08:09
Anghel Iordănescu, după meciul cu Irlanda de Nord: Aş fi vrut mai mult de la jucătorii mei şi de la joc

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Irlanda de Nord, că îl bucură punctul obţinut, având în vedere problemele de lot pe care le-a avut. Iordănescu a ţinut să precizeze însă că ar fi vrut mai mult de la elevii săi şi de la joc.

Citeşte şi: România – Irlanda de Nord, scor 0-0, în etapa a şasea de calificare la Euro 2016

"Sincer să fiu ne bucură şi acest punct, poate să însemne enorm de mult în economia jocurilor la final. Ţinând cont de problemele pe care le-am avut, de numărul de indisponibilităţi, rezultatul este bun pentru echipa naţională. Îmi pare rău că jucătorii nu au putut să iasă de sub presiunea adversarului, am intrat în acest loc de luptă, de uzură... Aş fi vrut mai mult de la jucătorii noştri şi de la joc. Cred că acest rezultat ne menţine în poziţia de lider, la o cotă morală foarte bună şi sunt convins că putem aborda altfel jocul cu Ungaria în condiţiile în care sper să avem mai mulţi juctori care au fost accidentaţi refăcuţi. Avem nevoie de o altă prestaţie la Budapesta, cu Ungaria", a precizat Anghel Iordănescu la TVR.

Selecţionerul a mai afirmat că reprezentativa Irlandei de Nord este pentru el o certitudine şi a progresat enorm.

"A dovedit-o de-a lungul jocurilor pe care le-a avut şi la meciul de astăzi mi-a lăsat o impresie foarte bună", a completat Anghel Iordănescu.

Acesta a menţionat că naţionala României trebuie să trateze cu seriozitate meciurile care au mai rămas, calificarea nefiind încă jucată. "M-a mulţumit faptul că echipa noastră a reuşit să reziste 90 de minute", a afirmat Anghel Iordănescu.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, la Belfast, în compania selecţionatei Irlandei de Nord, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE