2020-07-07 19:38

Anghel Iordănescu: Meciul cu Irlanda de Nord, cea mai importantă partidă a anului pentru echipa naţională

 |  11:16
Anghel Iordănescu: Meciul cu Irlanda de Nord, cea mai importantă partidă a anului pentru echipa naţională

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că meciul cu reprezentativa Irlandei de Nord, din etapa a patra a grupei F din preliminariile Euro-2016, este pentru echipa naţională cea mai importantă partidă a anului.

"Pentru noi, pentru echipa naţională, pentru căpitanul echipei naţionale şi pentru staful tehnic este cel mai important meci al anului. Din punctul meu de vedere, victoria echipei naţionale în jocul de mâine ne-ar ajuta să facem un pas uriaş în a rezolva ecuaţia calificării, în a avea garanţia că suntem între primele două echipe calificate. Am mai spus-o, nimeni nu îşi imagina că Irlanda va fi echipa care domină până în prezent prin numărul de puncte pe care l-a strâns şi este echipa surpriză a acestei competiţii. În ceea ce ne priveşte pe noi, le-am cerut băieţilor să se concentreze, să se pregătească mental şi am văzut că au început să se observe aceste lucruri", a afirmat antrenorul Anghel Iordănescu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE