2020-08-03 15:37

Arbitrul Iulian Călin, depistat pozitiv la COVID-19. El arbitrat, miercuri, meciul de Liga 1 dintre Academica Clinceni şi Sepsi

 |  15:31
Arbitrul Iulian Călin, depistat pozitiv la COVID-19. El arbitrat, miercuri, meciul de Liga 1 dintre Academica Clinceni şi Sepsi

Federaţia Română de Fotbal anunţă că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile, însă nu a dezvăluit identitatea acestuia. Conform digisport.ro, este vorba de Iulian Călin.

"Arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada sa şi nu va mai fi delegat în acest final de sezon. De asemenea, colegii săi au intrat în izolare, urmând ca luni să repete testele", precizează frf.ro.

Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.

Conform digisport.ro, Iulian Călin a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Acesta a condus la centru meciul disputat, miercuri, de Academica Clinceni şi Sepsi, din play-out-ul Ligii I.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE