2020-06-02 18:23

Arena Ion Oblemenco, aproape de FINALIZARE. Când va începe montarea gazonul

 |  11:56
Arena Ion Oblemenco, aproape de FINALIZARE. Când va începe montarea gazonul

Oficialii Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) au efectuat la începutul acestei săptămâni o vizită de lucru la noua stadion din Craiova. Potrivit acestora, recepţia lucrărilor va fi făcută în curând, iar până atunci va începe să fie montat în această săptămână şi gazonul, ultima parte importantă a celui poreclit “OZN-ul” Ion Oblemenco.

"Astăzi am efectuat o vizită de lucru în Craiova, la stadionul Ion Oblemenco, împreună cu membrii Jandarmeriei Dolj şi cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Vizita a avut drept scop stabilirea unor aspecte tehnice cu privire la organizarea recepţiei lucrărilor, care va putea fi demarată în perioada imediat următoare. În plus, în cadrul vizitei de lucru am clarificat şi aspecte cu privire la omologarea arenei sportive. De altfel, cu această ocazie, constructorul vine cu veşti bune pentru suporterii olteni, declarând că prognoza meteo pentru această săptămână permite demararea procesului de montare al gazonului. Menţionăm faptul că procesul de montare a gazonului a fost puţin întârziat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. (cod galben de caniculă)", se arată într-un comunicat al CNI.

După mai multe amânări ale datelor de finalizare a lucrării, stadionul Ion Oblemenco, arenă care va avea aproximativ 30.000 de locuri, ar trebui să găzduiască primele meciuri în această toamnă. Valoarea lucrării este de 240 de milioane de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE