2020-07-14 04:25

Atacantul român de Inter Milano II, George Pușcaș, ar merita să fie chemat măcar la lot de noul selecționer naționalei

 |  19:30
Atacantul român de Inter Milano II, George Pușcaș, ar merita să fie chemat măcar la lot de noul selecționer naționalei

Florentin Dincă

Ciprian Marica se apropie de 30 de ani, iar noul selecționer al echipei naționale a României trebuie să aibă în vedere toți jucătorii tineri și foarte tineri cu care să atace următoarele turnee finale. Iar printre puștii care au impresionat mult în ultima perioadă și care ar merita să fie măcar chemat la lot, se numără și internaționalul de tineret George Pușcaș, în vârstă de 18 ani, cel care a marcat 13 goluri în doar cinci meciuri pentru echipa secundă a lui Inter Milano.

Atacantul român a marcat ieri alte trei goluri și a dat o pasă decisivă pentru echipa sa în derby-ul cu AC Milan, scor 4-1. Pe lângă cele trei goluri, din minutele 20, 83 și 88, George Pușcaș a mai avut și alte șanse de gol, ratate din păcate. După o nouă evoluție de excepție, românul a fost desemnat, pe bună dreptate, omul meciului. Pe de altă parte, chiar dacă la capitolul portari stăm bine la echipa națională (n.r – Tătărușanu, Pantilimon, Silviu lung jr.), trebuie să avem în vedere că Pușcaș mai are un coleg român la Inter Primavera, portarul Andrei Radu, care a fost și el titular contra “diavolilor mici”.

Felic

Atacantul român de Inter Milano II, George Pușcaș, ar merita să fie chemat măcar la lot de noul selecționer naționalei
zoom
itat de patronul Thohir

La partida cu AC Milan a asistat însuși patronul lui Inter Milano, Erik Thohir. Entuziasmat peste măsură de evoluția și de scorul final înregistrat de puștii săi, miliardarul indonezian a coborât la vestiare la finalul meciului și i-a felicitat pe aceștia. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport scriu că internaționalul român de tineret l-a impresionat cel mai mult pe boss-ul nerrazzurilor, iar în atare condiții debutul său la prima echipă nu are cum să mai întârzie mult.

Aproape de visul cel mare

Pe 27 septembrie, Pușcaș a fost aproape de a-și îndeplini mare vis, debutul la echipa mare. Convocat la lot de Walter Mazzarri în urma accidentării lui Mauro Icardi, românul era una dintre cele trei opțiuni din atac în partida cu Cagliari, alături de mult mai cunoscuții Palacio și Osvaldo. Din nefericire, atacantul tricolorilor nu a fost introdus nici măcar un minut, așteptând acum o nouă șansă.

Când va fi timpul meu, voi fi gata pentru a debuta la echipa mare. Trebuie să continui să joc la fel de bine și în continuare. Sunt convins că va veni și vremea mea – George Pușcaș, atacant Inter Milano II

Moldovan: “Va fi următorul numpăr nouă de la națională

Viorel Moldovan a fost antrenorul care l-a introdus rapid titular la naționala de tineret pe George, imediat ce a fost numit în funcția de selecționer. Iar vârful i-a răsplătit încrederea acordată, înscriind goluri importante cu Italia (amical) și Muntenegru (oficial).„Puşcaş cred că va fi următorul mare număr nouă al echipei naţionale a României. Sper să fie convocat rapid la prima echipă a Interului. Depinde numai şi numai de el, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să muncească mult în continuare. Are calităţi excepţionale”, a spus selecţionerul de la U-21, Viorel Moldovan.

600.000 de euro i-a costat Pușcaș pe italieni, care l-au transferat de la Liberty Oradea

Foto:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE