2020-02-23 09:53

Atacantul Thaer Bawab a semnat cu Steaua

 |  17:10
Atacantul Thaer Bawab a semnat cu Steaua

Florentin Dincă

Dat afară de CSU Craiova din cauza faptului că intrase în ultimele şase luni şi avea un salariu prea mare, Thaer Bawab nu a stat mult pe tuşă, vineri după-amiază el semnând pe doi ani cu Steaua.

Atacantul Thaer Bawab a semnat cu Steaua
zoom
Transferul iordanianului în vârstă de 30 de ani a fost intermediat de Anamaria Reghecampf, care îi şi este impresar jucătorului. Bawab, fotbalist care în trecut a jucat pentru echipele secunde de la Barcelona şi Real Madrid, îşi va face bagajele şi va pleca mâne în cantonamentul Stelei din Turcia.

Atacantul Thaer Bawab a semnat cu Steaua
zoom
Rămâne de văzut unde va juca atacantul, deoarece postul de titular în avanposturi este deja antamat de Ciprian Marica, transferat şi el joi seară la Steaua. 12.000 de euro pe lună este salariul lui Bawab la Steaua, Gigi Becali plătindu-i acestuia şi o primă de instalare. În 36 de meciuri în tricoul lui CSU Craiova, atacantul iordanian a marcat de 12 ori.

Cum Reghe şi-a văzut astfel postul de atacant acoperit, urmează ca puştiul Alexandru Tudorie, adus vara trecută de la Oţelul Galaţi, să fie împrumutat. Cel mai probabil la Farul Constanţa, echipă care se bate la promovare în primul eşalon, şi care vrea să-l ia la pachet împreună cu un alt stelist, Rareş Enceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE