2020-07-06 20:32

AVIZ ISU. Primăria Capitalei dă asigurări că derby-ul Dinamo – Steaua se joacă pe Arena Naţională

 |  18:14
AVIZ ISU. Primăria Capitalei dă asigurări că derby-ul Dinamo – Steaua se joacă pe Arena Naţională

Florentin Dincă

Arena Naţională nu poate găzdui meciuri până nu primeşte avizul ISU. Din acest motiv, Steaua a mers la Cluj pentru jocul cu FC Botoşani. În acest caz rămâne în suspans dacă derby-ul Dinamo – Steaua, programat pe 22 noiembrie, va avea loc pe Arena Naţională. Şeful FRF, Răzvan Burleanu, le dă speranţe suporterilor celor două rivale, şi spune că din discuţiile cu reprezentanţii Primăriei Capitalei, aceştia l-au asigurat ca până la finele săptămânii în curs se va obţine autorizaţia ISU în cazul Arenei Naţionale.

“M-a surprins și pe mine, nu știam că Arena Națională nu are aviz. Când faci toate întâlnirile, inclusiv cu ISU, te aștepți să ai toate autorizațiile și avizele. Apoi, organizatorii de Cupa României sau de Cupa Ligii au luat toate autorizațiile pentru focurile de artificii și apoi au aflat că nu le aveau de fapt, iar asta e o chestie foarte ciudată. Dar am discutat cu cei de la Primărie și sunt foarte încrezători că până la finalul acestei săptămâni lucrurile se vor rezolva. Până acum a existat un aviz provizoriu, nu unul definitiv din partea ISU. Pentru a se juca derby-ul Dinamo — Steaua pe Arena Națională este nevoie ca Primăria să obțină până la finalul acestei săptămâni acest aviz”, a declarat Răzvan Burleanu, citat de Agerpres.

Suntem curioşi să aflăm şi noi cum va reuşi Primăria ca în câteva zile să construiască mai multe scări din parkingul subteran al stadionului către tribune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE