2020-06-02 18:51

Bătălia pe Budescu. Dezvăluiri din spatele negocierilor

 |  14:43
Bătălia pe Budescu. Dezvăluiri din spatele negocierilor

Negocierile pe transferul iernii de la Astra Giurgiu sunt departe de a se fi încheiat. Budescu e în fața unei decizii grele pentru viitorul lui: e dorit de mai multe echipe și primește sfaturi din toate părțile.

În ultimele zile, presa sportivă anunță că Astra s-a răzgândit: i-a mărit prețul lui Constantin Budescu, după ce finanțatorul stelist Gigi Becali a anunțat că oferă aceeași sumă de transfer propusă de Al Ahli Doha pentru decarul liderului din Liga 1. În aceste condiții, campioana României din ultimele 3 sezoane s-a retras din cursa pentru semnătura fotbalistului, anunță DigiSport.ro.

Astra a anunțat că îl vinde la pachet cu William de Amorim, pentru 2,5 milioane de euro, dintre care două milioane ar costa numai decarul. Cu două zile în urmă, patronul Stelei spunea că e gata să dea 3 milioane de euro pentru 5 jucători ai giurgiuvenilor: Budescu, De Amorim, Enache, Morais și Alibec. În aceste condiții, campioana en-titre s-a retras din cursă.

Din momentul în care Steaua a abandonat ideea aducerii lui Budescu, Al Ahli Doha a rămas principala favorită să obțină transferul decarului Astrei. Gruparea din Qatar intenționează să achite banii în două tranșe: 500.000 de euro pe loc, iar restul de 600.000 de euro la finalul sezonului. Despre posibilitatea ca mijlocașul ofensiv al giurgiuvenilor să plece în Qatar a discutat și fostul selecționer Răzvan Lucescu, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

"Budescu ar putea face față acolo foarte bine, ar fi foarte apreciat pentru calitățile pe care le are. Rămâne doar să se adapteze la vreme și la temperatura de acolo", a spus Răzvan Lucescu pentru Digi Sport.

Arabii i-au propus și un salariu atractiv lui Budescu. La Doha, salariul ar urma să îi crească progresiv în cei 3 ani de contract, după cum urmează: în primul sezon, actualul decar al Astrei ar încasa 700.000 de euro, în cel de-al doilea - 800.000, iar în cel de-al treilea - 900.000.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE