2020-01-29 13:59

Becali anunță că Steaua l-a transferat pe Alibec

 |  21:20
Becali anunță că Steaua l-a transferat pe Alibec

La cateva zeci de minute dupa ce anunta ca transferul lui Denis Alibec a picat pentru ca Astra doreste sa il vanda "la pachet" cu Junior Morais, Gigi Becali a revenit si a precizat ca atacantul va ajunge pana la urma la Steaua.

Potrivit latifundiarului, vicecampioana va plati peste doua milioane de euro, inclusiv TVA, pentru a-l lua pe atacantul in varsta de 25 de ani.Acesta va efectua vizita medicala miercuri seara, iar din luna ianuarie contractul sau cu Steaua va intra in vigoare."Haideti, sa mai crestem procentul pana la 90%. Alibec este jucatorul Stelei, contra sumei de 1,7 milioane de euro, fara TVA. Adica, ne costa 2,04 milioane de euro. A semnat si Alibec, a semnat toata lumea, inclusiv cei de la Astra", a spus Becali la Digi Sport.Finantatorul Stelei a precizat ca, in cazul in care Alibec se va accidenta grav pana in luna ianuarie, mutarea va fi anulata iar Astra va returna banii primiti."Alibec va veni la noi din iarna iar pana atunci va continua la Astra. Daca se va accidenta serios in perioada urmatoare, am pus o clauza in contract potrivit careia giurgiuvenii ne vor da banii inapoi.Singura conditie mai este sa iasa bine la vizita medicala. Am sunat doctorii noaptea sa faca vizita medicala, tot controlul, asa lucreaza clubul Steaua. Va mai face un RMN si daca si dupa aceea va fi ok, atunci totul se va oficializa", a completat latifundiarul.Steaua si Astra negociaza de cateva saptamani transferul lui Denis Alibec, atacantul semnand deja contractul cu echipa vicecampioana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-12Parerea ta...

CONSTANTIN
13 Oct 2016

DIN CAND IN CAND SI CIOBANUL IA TEAPA ! COMBINATIA ALIBEC - BECALI -REGHE -PRODANCA ESTE TOTAL INCOMPATIBILA ! O SA VEVETI CA ALIBEC VA FI UN FAS LA STEAUA !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE