2020-01-27 11:41

Becali e optimist: Steaua va reveni în Ghencea

 |  20:04
Becali e optimist: Steaua va reveni în Ghencea

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că doreşte să obţină de la MApN închirierea mărcii Steaua doar ca să atragă suporterii stelişti, precizând că îi place şi lui "cu galerii" şi cu "zgomote". El a declarat că reprezentanţii MApN i-au spus că Stadionul Steaua va fi modernizat în vederea Euro-2020 şi va ajunge la o capacitate de 55-60.000 de locuri de la 28.000 cât are în prezent.

"Mi-au spus că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că mâine-poimânine vine cineva şi zice «încep demolările pentru că se fac anumite tronsoane». Se va mări stadionul până la 55-60.000 de locuri. Va plăti fondul de investiţii român. Îl fac pentru euro. Au zis: «dacă noi facem stadionul ăsta aici, trebuie să joace o echipă de fotbal, că nu îl facem degeaba». Am zis cum face Dinamo şi joacă Dinamo şi n-are probleme, aşa să joc şi eu Steaua, dar să văd deschidere. Deschiderea şi buna credinţă este sută la sută pentru prima dată", a spus Becali, la DigiSport.

Becali s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţi ai MApN, care i-au prezentat omului de afaceri criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii Steaua şi condiţiile în care poate fi închiriată. Becali spune că nu îl interesează marca decât ca să atragă suporterii şi va licita pentru aceasta dacă preţul de pornire va fi unul rezonabil.

"Mi-au spus: «Mergem mai departe cu procesul. Procesele sunt procese, nu putem să le întrerupem, că vine Curtea de Conturi şi zice <aţi avut un proces cu Becali, de ce l-aţi întrerupt?>» N-am nicio problemă de procese, mergem mai departe. Ce cereţi voi? Cer să nu se mai numească Steaua. Nu se cere retrogradarea. Nici nu ştiau ei că s-a cerut asta. Sigla asta, până pe 2 aprilie, va fi evaluată, licenţierea pentru un an, cât costă licenţierea pentru un an. Adică câţi bani trebuie să dai ca să foloseşti marca asta. Mi-au spus că o scot la licitaţie. Le-am spus că dacă fac cu bună credinţă un preţ rezonabil în aşa fel încât eu să-mi permit să-l plătesc, îl plătesc cu bucurie. Dacă faceţi un preţ mare, nu mă interesează. Dacă vreau să o iau, o iau numai ca să atrag suporterii ăia, galeriile, că-mi place şi mie cu galerii, chiar dacă tot m-am certat cu ei. Îmi place cu zgomote, frumos. Şi ca să atrag galeriile o iau, altfel nu mă interesează. Eu sunt Steaua dacă eu am palmaresul", a declarat Becali la DigiSport.

Patronul stelist a precizat că a făcut o altă siglă pentru echipa de fotbal pentru ca gruparea sa să se diferenţieze de cea a MApN.

"Am făcut acum o altă siglă, ca să ne numim fc, mic, fotbal, mare scris, Steaua, puţin mai mic. ca să se facă diferenţă între CSA, care nu are fotbal şi Steaua, noi, club care facem fotbal. Pentru că acolo spune că se face confuzie între sigle. Şi atunci noi dacă scriem mare, fotbal, nu mai e confuzie, pentru că voi nu aveţi fotbal", a explicat Becali.

Întrebat care ar fi preţul rezonabil pentru închirierea mărcii, Becali a răspuns: "Le-am spus aşa: în funcţie de reţeta financiară pe care o fac, voi veni la licitaţie din prima sau la a doua sau la a treia. Dacă sunt mulţumit de reţeta financiară, dacă o să aveţi un preţ rezonabil, nu pot spune acum cât. Dacă mă calific în Liga Campionilor nu mai contează că mai le dau şi lor nişte bani, că iau bani, milioane. Un milon e foarte mult, pentru că ea (n.r. - marca) trebuie să producă un milion şi un leu. E foarte mult un milion. Un milion are Dinamo salarii pe an cu tot cu taxe".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE