2020-04-04 15:48

Becali își dă foc la valiză. Vinde unul dintre GOLGHETERII echipei chiar înainte de reluarea campionatului

 |  14:12
Becali își dă foc la valiză. Vinde unul dintre GOLGHETERII echipei chiar înainte de reluarea campionatului

Patronul FCSB, Gigi Becali, își sabotează șansele la titlu, chiar înaintea reluării campionatului. Unul ditnre golgheterii echipei, atacantul Harlem Gnohere, va fi până la urmă vândut, cel mai probabil în țările arabe sau în Turcia, la fel ca și mijlocașul Dragoș Nedelcu, ultimul fiind aproape de un transfer la Mol Vidi, locul doi din Ungaria. Totodată, jucătorilor Diogo Salomao şi Cristian Manea li s-au reziliat contractele.

"Am cerut două milioane şi jumătate. Ei au oferit două. Au spus că (n.r. - diferenţa) să o punem la bonusuri accesibile, ca să iau banii sigur, 300 dacă sunt în cupele europene - deci iau banii sigur - şi 200 dacă intră în grupele Ligii Europa. Adică nişte clauze prin care să fim siguri că luăm două milioane şi jumătate. Două milioane şi jumătate de euro este de ajuns pentru mine şi gata. Eu cred că şi Nedelcu şi Gnohere vor pleca astăzi. Pentru Gnohere am primit de dimineaţă un telefon dacă vreau 800.000, dar banii în două tranşe şi am zis că da. Dar vreau garanţie bancară. Pentru că la turci şi la arabi - să mă ierte, respect neamurile astea, şi pe turci şi pe arabi - dar ca să faci afaceri cu ei trebuie să iei garanţii. Sunt oameni de onoare, oameni de afaceri şi foarte bogaţi, dar cu ei când ai de-a face trebuie să iei garanţii. Ba că nu ştiu ce, ba că ta la la, ba vorbeşte cu prinţul, ba că nu a fost prinţul şi după aia când să iei banii, îi iei după doi-trei ani pe la FIFA, de ce să mă judec? Salomao a plecat, Manea a plecat, i-am semnat de ieri rezilierea contractului. Asta e strategia clubului, de ce să spun eu de ce a plecat? Nu mai vreau să mâhnesc oameni", a declarat Becali, la ProX. 

Harlem Gnohere a marcat șase goluri în acest sezon, în 13 meciuri jucate, iar în total a marcat 35 de goluri pentru FCSB în campionat, din iarna anului 2017, când a fost transferat de la marea rivala Dinamo, pentru 250.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE