2020-02-21 20:26

Becali visează în zadar la IANIS. Perla Regelui pleacă doar afară

 |  14:03
Becali visează în zadar la IANIS. Perla Regelui pleacă doar afară

Gigi Becali încearcă în ultimul timp disperat să-l determine pe Gică Hagi să-l lase pe Ianis la FCSB. În trecut, când a fost propus de Rege finului său, acesta din urmă l-a refuzat, neavând încredere în potențialul puștiului. Acum, când acesta rupe norii, îl vrea cu ardoare, însă Ianis exclude varianta rămânerii în Liga 1, și va lua din nou drumul Vestului, Gică Hagi având pe masă oferte care mai de care mai bănoase de la echipe din campionatele tari ale Europei.

"Ianis e copilul lui Gică, e averea lui. Eu dacă-l iau mâine pe Ianis, îl pun direct căpitan. Ştiţi de ce? Ianis are personalitate de căpitan! Ianis e chiar mai bun căpitan decat tatăl lui. Deci dacă l-aş lua, direct căpitan! El poate să conducă echipa din teren. Nu am discutat niciodată cu Gică de un eventual transfer. Am vorbit, aşa, în glumă. Eu cred că în Belgia sau în alta parte, unde merge, poate să dea şi chix. Trebuie să faci paşii corecţi. Următorul pas pentru Ianis cred că ar trebui să fie o echipă mare din România. Gică ştie, dacă ar vrea mi-ar spune să-l aduc la mine”, a spus Becali la ProX.

El a menţionat că Gheorghe Hagi ar trebui să impună anumite clauze în contractul fiului său, în cazul unui transfer în ţară, cum ar fi să joace titular meci de meci şi să nu fie înlocuit. “Dacă pleacă de la Viitorul, costă 3-4 milioane. De la FCSB, peste un an, iau 40-50. Lui Gică îi dau 3 şi cu 20% din 50, adică îi mai dau 13. Deci 16 milioane. La Viitorul n-are cu cine să joace. Valoarea lui Ianis e prea mare ca să poată juca la Viitorul ", a mai afirmat latifundiarul din Pipera.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE