2020-07-15 21:11

Bine ai venit, pregăteşte-te să pleci, Bogdan Argeş Vintilă!

 |  13:50
Bine ai venit, pregăteşte-te să pleci, Bogdan Argeş Vintilă!

Bogdan Argeş Vintilă a fost prezentat la "palat" ca noul antrenor al FCSB. Fostul portar a fost cel ales până la urmă de Gigi Becali, deşi Ionuţ Badea a fost la un moment dat în pole-position. Vintilă spune că a venit la echipă ca să muncească pentru un creştin, adică pentru Becali, cel care este recunoscut că de mult timp impune titularii şi schimbările. Rămâne de văzut cât va rămâne în acte antrenor Vintilă, deoarece e lesne de înţeles că este pus de formă pe banca tehnică.

"Am venit cu drag şi să muncesc pentru un creştin. Sunt jucători cu care am lucrat, le ştiu potenţialul, simt că şi-au pierdut calea, trebuie puşi pe cea dreaptă. Jucătorii şi-au pierdut puţin încrederea, dar şi-o vor recăpăta. Contractul e cât vrea Dumnezeu, rezultatele contează. Eu pun suflet, dacă mă implic pun suflet, merg pe o perioadă cât mai lungă posibil, peste tot unde am fost, am lăsat loc de bună ziua. Abia aştept să mă întâlnesc cu toţi antrenorii buni din România", a declarat Vintilă.

Bogdan Argeş Vintilă, în vârstă de 47 de ani, a mai antrenat Concordia Chiajna, FC Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018.

”Conferinţa asta de presă am făcut-o din următoarele motive: prezentarea lui Vintilă şi să vă anunţ că eu am terminat-o cu viaţa publică. Nu mă mai interesează nimic. La revedere cu Becali după meciuri. Am aici antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeş. L-am rugat din inimă un lucru. Dacă este întrebat cine face echipa sau cine face schimbările, să răspundă că antrenorul face echipa. Vintilă va face echipa, Vintilă va face schimbările, el face tot! Narcis Răducan a vorbit cu Edi Iordănescu şi a încercat să-l aducă. Dar Edi Iordănescu are o filozofie aşa de fotbal care nu corespunde cu filozofia mea. Şi am zis că de ce să vină şi să ne certăm. Apoi, Narcis a venit cu mai multe propuneri, a venit cu lista de antrenori, a lucrat ca un profesionist. M-am mai interesat şi eu şi când am auzit că Bogdan Vintilă a fost la Hagi, că eu nu ştiam, atunci am zis că el e antrenor. Să vedem ce-o vrea Dumnezeu!", a spus şi Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE