2020-07-14 07:04

Boloni pune presiune pe şefii lui Antwerp: "Nu intenţionez să prelungesc contractul"

 |  13:49
Boloni pune presiune pe şefii lui Antwerp: "Nu intenţionez să prelungesc contractul"

Aflat la final de contract cu Royal Antwerp, antrenorul Ladislau Boloni a declarat că nu intenţionează să-şi prelungească înţelegerea, relatează sport.be. Afirmaţia tehnicianului pune presiune astfel pe şefii echipei, care încă nu sunt convinşi dacă vor să continue cu acesta şi în sezonul viitor, în ciuda faptului că antrenorul român a dus formaţia flamandă în topul fotbalului flamand în doar doi-trei ani.

“Nu intenţionez să prelungesc contractul. Am ajuns la un nivel la care următoarea etapă ar fi câştigarea titlului şi acest lucru necesită o filosofie diferită. Nu cred că mai putem progresa. Mi-ar plăcea să rămân activ în fotbal. Sunt suficient de naiv ca să gândesc că încă pot transmite energia şi motivaţia mea”, a spus Boloni într-un interviu pentru M4 Sport.

Secretarul general al clubului Antwerp, Sven Jaecques, a declarat pentru Het Nieuwsblad că tehnicianul s-a pronunţat prea curând. “Am aflat ce a zis Boloni, dar este evident prematur. Este adevărat că este pe final de contract, însă viitorul său încă nu a fost discutat. Din simplul motiv că încă nu am vorbit între noi. De la oprirea competiţiei, priorităţile au devenit altele. Intenţia era să ne aşezăm la masă după finala Cupei şi după play-off, dar din motive evidente acest lucru încă nu s-a întâmplat. Oricum, pentru noi toate opţiunile rămân deschise”, a explicat Jaecques.

Boloni pregăteşte echipa belgiană Antwerp din iunie 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE