2019-07-18 02:27

BOMBĂ. Chemat de Rednic, Dănciulescu revine la DINAMO!

 |  13:09
BOMBĂ. Chemat de Rednic, Dănciulescu revine la DINAMO!

Ionel Dănciulescu a anunţat, chiar joi, de ziua lui, că va reveni la Dinamo, în aceeaşi funcţie, de director sportiv, după ce timp de o lună a fost manager sportiv la gruparea SSC Farul, din Liga a II-a, echipă patronată de fostul jucător Ciprian Marica. Danciu-gol plecase de la Dinamo pe 21 septembrie, supărat că oamenii din conducere nu îi cer sfaturi cu privire la echipă şi la transferuri.

"De luni voi începe din nou munca la echipa mea de suflet. Le mulţumesc lui Rednic, David şi Negoiţă, am încredere că putem face lucruri frumoase. Voi avea aceeaşi funcţie, voi fi alături de băieţi. Sper să văd o tresărie de orgoliu la meciul de sâmbătă. Este un moment greu, dar numai ei pot scoate echipa din impas. Dinamo nu e echipă de retrogradare", a declarat Dănciulescu la Digisport.

El a mai spus că antrenorul Mircea Rednic a insistat foarte mult pentru revenirea lui. "Este cel mai frumos cadou de ziua mea. Va fi dificil, dar sunt şi voi fi mereu alături de echipă, parcă nu am plecat deloc de aici", a mai spus fostul jucător.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE