2020-04-08 15:47

UPDATE. BREAKING NEWS. Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova se va juca fără SPECTATORI. Şedinţă de urgenţă la LPF

 |  11:42
UPDATE. BREAKING NEWS. Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova se va juca fără SPECTATORI. Şedinţă de urgenţă la LPF

Programat duminică seară pe Arena Naţională, derby-ul FCSB – Universitatea Craiova se va juca fără spectatori, după decizia autorităţilor din această dimineaţă legată de interzicerea activităţilor cu mai mult de 1.000 de persoane din cauza cazurilor de coronavirus din România.

UPDATE 12.46. Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu porţile închise începând de duminică, 8 martie, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, din cauza răspândirii virusului COVID-19. "Ce să facem, eu sunt la ligă acum, discutăm, să se dispute cu porţile închise. Acea decizie cu 1.000 de persoane fiind o aiureală sinistră, în opinia mea. Ce fac, număr 1.000 de persoane şi restul nu mai intră? La meciurile de handbal cu 500 de persoane nu mai e periculos? Dar la metrou, la mall, cum facem? Da, deci asta va fi decizia, să se dispute toate meciurile cu porţile închise începând de astăzi. Începând de acum, ce să facem cu meciul de diseară? Normal, şi el va fi cu porţile închise", a declarat Justin Ştefan, pentru Agerpres.

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal urmează să se întâlnească de urgenţă astăzi şi să decidă că toate meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori.

”Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane.Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a mai spus Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE