2020-02-18 20:21

ALEGERI FIFA. Burleanu: “Ne-am asumat susţinerea pentru Van Praag”

 |  19:37
ALEGERI FIFA. Burleanu: “Ne-am asumat susţinerea pentru Van Praag”

Florentin Dincă

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a motivat alegerea susţinerii olandezului Michael van Praag la şefia forului mondial în scrutinul din luna mai, în detrimentul lui Joseph Blatter, actualul şi, după cum spun mulţi, viitorul boss al FIFA.

“FRF a decis să-l susţină pe Michael van Praag în urma unui raport de analiză. Cred că Van Praag nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, e o persoană corectă, cinstită, care are foarte multe lucruri de spus. Decizia de susţinere este una transparentă, ne-am asumat această susţinere. Cred că Federaţia Română de Fotbal are numai de câştigat din această susţinere a domnului Van Praag. Trebuie să ieşim din această logică de gaşcă, cred că ne înşelăm toţi dacă ne închipuim că lucrurile stau astfel la UEFA şi FIFA. Cred că Federaţia Română de Fotbal a luat o decizie bună, de pe urma căreia fotbalul românesc va avea numai de câştigat. Avem nevoie de această dezbatere, pentru că vedem cu toţii lucruri de care nu suntem mulţumiţi în ceea ce priveşte FIFA. Trebuie să încurajăm jocul democratic, altfel vom continua să rămânem un actor insignifiant”, a spus Burleanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-02

In legatura cu acest articol...

CONTRA BLATT-ERULUI. Răzvan Burleanu îl susţine la alegerile FIFA pe Michael van Praag, preşedintele federaţiei olandeze
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE