2019-10-15 06:54

CADOU pentru EROUL din partida cu DINAMO

 |  15:20
CADOU pentru EROUL din partida cu DINAMO

Portarul moldovean Nicolai Calancea a fost răsplătit de şefii lui CSU Craiova după prestaţia excelentă din partida din Cupa României împotriva lui Dinamo, câştigată dramatic de juveţi cu 6-5 la loviturile de pedeapsă.

Evoluţia goalkeeperului, care a parat câteva baloane grele în timpul meciului, plus golul marcat la loteria penalty-urilor într-un moment critic, i-a convins pe oficialii din Bănie să-i ofere acestuia prelungirea contractului până în 2020, cu o remuneraţie anuală superioară.

Goalkeeper-ul naţionalei Moldovei evoluează la CSU Craiova din 2016, când a venit de la FC Voluntari, la cererea expresă a lui Gigi Mulţescu, care l-a pregătit şi la gruparea ilfoveană.

În cariera sa, portarul în vârstă de 30 de ani, a mai apărat buturile echipelor Zimbrul Chişinău, Krîlia Sovetov Samara şi Ceahlăul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE