2020-08-12 16:16

Ce nume pregătește FRF pentru a ANTRENA Naționala României

 |  18:14
Ce nume pregătește FRF pentru a ANTRENA Naționala României

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal (FRF) a vorbit în cel mai recent interviu despre duelul României cu Islanda din barajul Ligii Națiunilor pentru EURO 2020 precum și despre alegerea următorului selecționer.

Stoichiță a spus că pe listă posibililor selecționeri se află Hagi, Petrescu, Sumudică, Rednic, Boloni sau Reghecampf.

„Săptămâna asta sigur se va definitiva. O să vorbesc duminică cu președintele ca să vedem ce se va întâmpla, ca să nu mai fie acest suspans. S-ar putea să aflați până marți, când e conferința. E urât să spui că cea mai la îndemână alegere e Rădoi. Mai sunt Hagi, Petrescu, Sumudică, Rednic, Boloni sau Reghecampf.

Șeful tehnic al Federației susține că toți cei care sunt incluși în acest moment pe lista potențialilor selecționeri sunt pregătiți pentru această poziție, potrvit gsp.ro.

„Toți sunt pregătiți pentru funcția asta. Nu se pune problema să vină un antrenor doar pentru aceste meciuri de baraj. Antrenorul care vine are curajul de a le disputa. Eu nu cred că vreunul dintre cei pe care i-am enumerat se sperie. Îi cunosc foarte bine”, a mai explicat Stoichiță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE