2020-06-03 12:53

Ce spune Mircea Rednic după calificarea formaţiei Dinamo în finala Cupei României

 |  07:09
Ce spune Mircea Rednic după calificarea formaţiei Dinamo în finala Cupei României

Mircea Rednic, antrenorul formaţiei Dinamo, a declarat miercuri seara, că jucătorii săi s-au calificat pe merit în finala Cupei României după rezultatul de 2-2 obţinut în partida cu Steaua din manșa secundă a semifinalei Cupei României.

"Sunt fericit pentru că am reușit să ne calificăm în finală. Trebuie să recunoaștem că din momentul în care am avut un om în plus nouă ne-a fost mult mai ușor. Dar, chiar și așa, Steaua a reușit să revină. Au marcat imediat după ce am făcut noi 1-1, nu e normal, pentru că ne-am relaxat și ne-am făcut meciul greu. Dar mă bucur că jucătorii mei au avut răbdare și nu au jucat cu mingi lungi și golul de 2-2 a venit în urma unor ocazii pe care le-am avut. Consider că această calificarea este meritată. Nu putem să zicem că finala e dinainte câștigată. CFR mă impresionează cum joacă în play-out, iar ASA Târgu Mureș au foarte mulți jucători cu experiență. Așa că finala Cupei nu e câștigată", a afirmat Mircea Rednic, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că a avut emoții până la final, chiar dacă Dinamo a jucat cu un om mai mult pe teren.

"Nu ai cum să nu fii îngrijorat când știi ce jucători are Steaua. Rapizi, tehnici, oricând pot face diferența. Și au avut până pe final faze, am avut ceva emoții, dar mă bucur că rezultatul a rămas 2-2. Mă bucur și pentru Puljic (n.r. — autorul golului doi al echipei Dinamo), în iarnă au fost ceva presiuni să scăpăm de el, dar eu îl cunoșteam. Îmi pare bine că l-am adus, ne-a ajutat foarte mult în acest sezon. El își dorește foarte mult să rămână la Dinamo", a precizat Mircea Rednic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE