2020-06-07 00:23

Ce spune Mircea Rednic după derby-ul Dinamo - Steaua

 |  07:17
Ce spune Mircea Rednic după derby-ul Dinamo - Steaua

Mircea Rednic, antrenorul formației Dinamo, a declarat joi seara, după derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei Românei, că niciuna dintre echipe nu merita să câștige acest meci.

"Mi-aș fi dorit mai mult, dar ținând cont de felul cum a evoluat jocul pot să fiu mulțumit. Asta pentru că ne-am îndeplinit un obiectiv din cele două, acela să nu primim gol. Trebuia să avem mai multă inițiativă, dar Bizonul (n.r. — Harlem Gnohere) nu a putut să țină jocul pentru că a fost gripat și nu s-a antrenat toată săptămâna. Nici noi nu meritam să câștigăm, dar nici ei. Cei de la Steaua nu au luat gol în această partidă, dar noi jucăm mult mai bine în deplasare, iar în deplasare orice gol marcat cotează dublu", a precizat Mircea Rednic.

Antrenorul şi-a exprimat regretul că meciul nu s-a putut disputa pe Arena Națională, în condiţiile în care terenul de pe stadionul "Dinamo" a dezavantajat ambele echipe.

"Ne pare rău pentru că la un asemenea meci nu am putut să oferim un teren mai bun. Gazonul ne-a incomodat și pe ei și pe noi. Suntem două echipe tehnice, iar aici până făceai o preluare trebuia să atingi mingea de trei ori. Starea gazonului nu e bună pentru că jucăm și noi, și FC Voluntari. E păcat că avem un stadion, Arena Națională, în care s-au investit bani frumoși, banii noștri, și nu putem juca pentru că unora le e teamă. Nu știu cum se va prezenta gazonul duminică, s-au anunțat și ploi. Asta e, terenul e pentru ambele echipe", a afirmat Mircea Rednic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-04

In legatura cu acest articol...

Duelul orgoliilor în Cupa României: Dinamo-Steaua, 0-0

Laurențiu Reghecampf: Rezultatul din derby-ul cu Dinamo, unul pozitiv pentru Steaua
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE