2020-02-18 18:53

Cererea lui Adrian Mititelu privind alegerea lui Gino Iorgulescu la şefia LPF, respinsă de Judecătoria Sectorului 5

 |  11:16
Cererea lui Adrian Mititelu privind alegerea lui Gino Iorgulescu la şefia LPF, respinsă de Judecătoria Sectorului 5

Cererea FC U Craiova SA, patronată de Adrian Mititelu, de suspendare a Hotărârii Adunării Generale a LPF, privind alegerea preşedintelui Gino Iorgulescu, a fost respinsă marţi de Judecătoria Sectorului 5, potrivit unui comunicat de presă, postat pe site-ul oficial al Ligii.

"Aşa cum era firesc, Judecătoria Sectorului 5 a respins marţi, 10 iunie 2014, cererea Fotbal Club U Craiova SA de suspendare a Hotărârii Adunării Generale a LPF din data de 14 noiembrie 2013 având ca obiect alegerea preşedintelui LPF, domnul Gino Iorgulescu, în dosarul nr. 24411/302/2013. Astfel, se demonstreaza încă o dată că procedurile iniţiate de Fotbal Club U Craiova SA au un scop pur şicanator, fiind formulate în dauna interesului fotbalului românesc", se arată în comunicatul LPF.

Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare pentru 11 iunie în ceea ce priveşte solicitarea de înregistrare a noii conduceri a Ligii Profesioniste de Fotbal în Registrul Federaţiilor, Asociaţiilor şi Fundaţiilor.

Aceasta reprezintă a doua tentativă de a înregistra noua conducere a LPF în Registrul Federaţiilor.

Curtea de Apel Bucureşti a respins pe data de 10 aprilie solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale LPF în Registrul Federaţiilor ca urmare a unei cereri de intervenţie făcută de FC Universitatea Craiova, club aflat în proprietatea lui Adrian Mititelu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE