2020-07-05 03:33

CFR CLUJ câștigă la lovituri de la 11 metri CUPA ROMÂNIEI pentru Ekeng

 |  00:20
CFR CLUJ câștigă la lovituri de la 11 metri CUPA ROMÂNIEI pentru Ekeng

Într-o finală îndelung disputată la loviturile de la 11 metri, CFR CLUJ reușește să câștige Cupa României într-o atmosferă superbă pe Arena Națională. Deși aproape că a avut Cupa în mână, Dinamo și-a pierdut concentrarea de-a lungul meciului.

Finala Cupei României a fost precedată de un moment de reculegere în memoria mijlocașului dinamovist Patrick Ekeng, decedat pe 6 mai. Galeria alb-roșilor a oferit un moment impresionant îm memoria camerunezului. După ce o fanfară a intonat imnul României, momentul solemn a fost anunțat la stația de amplificare a arenei, iar fotbalistul camerunez a fost omagiat în timp ce peluza dinamovistă a desfășurat un imens portret al jucătorului, încadrat de mesajele ''Între viață și moarte este un singur pas'' și ''Să-i ridicăm cupa spre cer, e tot ce ne-a rămas'', fanii de la Tribuna a II-a scriind cu cartoane ''Bon Voyage, Patrick!''.

După un fault comis de Andrei Mureșan la Gnohere, se dictează lovitură de la 11 metri pentru dinamoviști, iar Bizonul deschide scorul în minutul 22 cu un gol dedicat lui Patrick Ekeng. Tot pentru Ekeng a venit și cel de-al doilea gol al roș-albaștrilor, marcat de Bicfalvi în minutul 36, gol cu capul din 6 metri, scăpat de marcajul cfr-iștilor în urma unui corner.

CFR Cluj a dominat a doua repriză și a reușit să înscrie prin Juan Carlos, în minutul 48 cu un sut frumos din marginea careului. Cristian Lopez marchează și el în minutul 89 pentru CFR Cluj și duce gruparea clujeană în prelungiri.

Nici prelungirile nu au adus golul victoriei pentru vreuna dintre echipe. La loviturile de la 11 metri, Rotariu a ratat pentru Dinamo spre disperarea fanilor dinamoviști.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE