2019-05-26 00:09


N-au luat încă TITLUL, dar și-au făcut deja PLANURILE pentru Liga Campionilor. Iuliu Mureșan a lămurit situația lui Dan Petrescu

 |  13:27
N-au luat încă TITLUL, dar și-au făcut deja PLANURILE pentru Liga Campionilor. Iuliu Mureșan a lămurit situația lui Dan Petrescu

Chiar dacă încă nu sunt campioni, dar pot deveni încă din această seară în cazul în care FCSB pierde la Craiova, oficialii lui CFR Cluj au schițat deja planul de achiziții de jucători cu care vor ataca preliminariile Ligii Campionilor.

Preşedintele Iuliu Mureşan a afirmat că gruparea ardeleană sa va transfera "trei, patru jucători mai valororşi” decât ce există acum în lot, cu care să facă faţă "în calificările din Champions League şi în grupele Champions League". Totodată, tot atâția fotbaliști se află și pe “lista neagră”, cel mai probabil cei care au jucat foarte puțin spre deloc.

"Trebuie să plece doi, trei, patru jucători care nu au prea au confirmat, doi, trei cărora li se termină contractul şi vom aduce în loc trei, patru jucători mai valororşi, cu care să facem faţă şi în calificările din Champions League şi în grupele Champions League", a declarat Mureşan la Digi Sport.

Președintele clujenilor i-a asigurat pe fanii echipei că Dan Petrescu va rămâne și în sezonul viitor antrenorul formației, deși despre el se spune că deja a semnat un precontract cu o grupare chineză.

“O să rămână Dan Petrescu antrenor în continuare, pentru că are contract şi şi-l va duce la bun sfârşit. El s-a adaptat foarte bine la Cluj şi am colaborat foarte bine cu el. E un antrenor valoros şi în mare parte i se datorează performanţa obţinută până acum, deşi încă nu am câştigat campionatul. Şumudică e foarte simpatic, mi-e prieten, dar nu se pune problema, pentru că avem antrenor foarte bun, care a dovedit şi la noi ce calităţi are”, a încheiat șeful grupării din Gruia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-14

TAGURI: cfr cluj, p, lan, achizitii, iuliu muresan, dan petrescu, liga campionilor, plan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
14 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri