2019-12-09 20:39

Chemat în premieră la naţională, atacantul Florin Andone nu a apucat să debuteze: “Nu depindea de mine, ci de selecţioner”

 |  18:32
Chemat în premieră la naţională, atacantul Florin Andone nu a apucat să debuteze: “Nu depindea de mine, ci de selecţioner”

Florentin Dincă

Selecţionerul Anghel Iordănescu l-a chemat în premieră la lotul primei reprezentative pe Florin Andone, însă nu i-a dat şansa unui debut atacantului Cordobei în partida cu Insulele Feroe. Chiar şi aşa, fotbalistul nu-i poartă ranchiună lui Tata Puiu şi spune că a fost o onoare pentru el să fie şi rezervă la un meci al naţionalei.

“Nu a fost o decizie care depindea de mine. Selecţionerul  ia aceste decizii. Important e că am câştigat. Eu am fost la dispoziţia lor. Ştiam că există posibilitatea să nu joc. Am avut un pic de ghinion, dar nu e nici o problemă. E un moment de neuitat. Am fost fericit că măcar eram pe bancă. Nu îmi imaginez cum era dacă aş fi jucat măcar un minut-două. Sunt foarte mulţumit de tot ce am trăit şi voi revin aici mereu cu zâmbetul pe buze", a spus la DigiSport Florin Andone.

În vârstă de 21 de ani, singurul fotbalist român din Primera Division susţine că s-a simţit extraordinar în sânul naţionalei, fiind foarte bine tratat de toţi componenţii primei reprezentative: “A fost o experienţă pozitivă. Am fost primit foarte bine, m-a tratat toată lumea foarte frumos. Raţ e o persoană extraordinară, a venit în camera mea, am vorbit. Toţi au fost ok. Şi eu sunt un băiat cuminte şi m-au tratat foarte bine”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-30

In legatura cu acest articol...

NAȚIONALĂ. Marica va lipsi în meciul cu Insulele Feroe, în schimb Cordoba confirmă convocarea lui Florin Andone

Atacantul Cordobei, Florin Andone, ar şanse mari să fie în premieră convocat la următorul meci al naţionalei, în martie cu Insulele Feroe

PUTEREA A AVUT DREPTATE. Atacantul Florin Andone a fost chemat la naţională pentru meciul cu Insulele Feroe
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE