2019-05-26 00:18


Cine a pus umărul la relansarea carierei lui Adi Popa, alias Motoreta

 |  00:10
Cine a pus umărul la relansarea carierei lui Adi Popa, alias Motoreta

Titular în trecut la echipa naţională, Adi Popa a intrat într-un con grav de umbră după plecarea de la FCSB. Împrumutat de Reading prin ţările arabe, mijlocaşul a ajuns, cel puţin până în vară, la Ludogoreţ. Dar cine a pus umărul la această mutare care îi poate relansa cariera?

Chinuit şi de accidentări, cel poreclit Motoreta vrea să lase în urmă cel mai greu an din carieră odată cu transferul la campioana Bulgariei, unde este împrumutat de Reading până la finalul sezonului. Dacă îi va convinge pe conducătorii bulgari, mijlocaşul de 30 de ani va deveni definitiv jucătorul echipei din Razgrad, acolo unde îi are coechipieri pe Keşeru, Moţi şi Dragoş Grigore.

"Este mai aproape de casă, am mult mai multe șanse de a juca, îl am pe bunul meu prieten, pe Claudiu, care s-a implicat și m-a ajutat destul de mult cu acest transfer. Cu Moți și Dragoș Grigore ma știu de la echipa națională. Am fost la EURO, am avut atâtea meciuri în campanii. Vreau să reintru în circuitul echipei naționale, să câștig campionatul cu Ludogoreț, Cupa și, în cazul în care se va activa clauza, bineînţeles, îmi doresc să intru în Champions League ", a spus Adi Popa la Digi Sport.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-29

TAGURI: adi popa, ludogoret, cariera, relansare, keseru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri