2020-01-29 04:22

Cine va fi antrenorul Barcelonei în sezonul viitor. Preşedintele catalanilor a făcut ANUNŢUL

 |  16:18
Cine va fi antrenorul Barcelonei în sezonul viitor. Preşedintele catalanilor a făcut ANUNŢUL

Antrenorul Ernesto Valverde a anunţat de curând că se gândeşte să plece de la cârma Barcelonei în această vară. El oricum a fost aproape ca să fie dat afară la începutul lunii octombrie, când jocul şi rezultatele nu îl ajutau deloc. A scăpat, paradoxal, datorită rezultatelor penibile înregistrate de marea rivală Real Madrid. Ulterior, rezultatele au fost din ce în ce mai bune, iar poziţia lui Valverde a devenit din ce în ce mai sigură.

Astfel că el va rămâne antrenor la FC Barcelona şi în sezonul viitor, a anunţat, miercuri, preşedintele grupării catalane Josep Maria Bartomeu. "Nu avem nicio îndoială că Valverde va fi antrenorul nostru şi în viitor. Sigur că vom discuta cu el, dar credem mult în el. Face treabă foarte bună. Este inteligent, ştie bine sistemul de joc şi gestionează meciurile aşa cum ne place", a declarat Josep María Bartomeu, într-un interviu pentru sport.es.

Valverde a fost numit antrenor la Barcelona în mai 2017, în locul lui Luis Enrique. În vârstă de 55 de ani, Valverdea fost jucător la FC Barcelona şi a mai a pregătit Athletic Bilbao, Olympiakos Pireu, Espanol, Villarreal şi Valencia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE