2020-05-30 22:51

Ciprian Marica, PRINS la hotel cu nevasta unui prieten

 |  19:49
Ciprian Marica, PRINS la hotel cu nevasta unui prieten

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare cu el a fost făcută publică.

Site-ul ziardecluj.ro a publicat în cursul acestei zile un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Cei doi au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte, scrie sursa citată. 

Întâmplarea s-a petrecut vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. 

Parte din dialog: 

Soțul înșelat: „Te rog frumos, lasă-mă să intru! Promit că nu-i fac nimic. Nu vreau să mă țigănescu nici cu tine, nici cu ea. Vreau doar să-i demonstrez că e mai josnică decât zice”.

Ciprian Marica: „Hai, nu mai filma”.

Soțul înșelat: „De la tine mă așteptam mai puțin decât de la ea. 

Ciprian Marica: Hai să vorbim, nu-ți fac nimic! Vreau doar să stăm de vorbă. Pot să vorbesc puțin cu tine?”

Soțul înșelat: „Vreau doar să vorbesc cu Ana, apoi stăm de vorbă cât vrei tu.”

Ciprian Marica: „Doamne, iartă-mă!, ce se întâmplă? Hai până aici puțin, hai să stăm de vorbă. M-ai înnebunit cu filmatul. Exagerezi mult”. 

Soțul înșelat: „Spune-mi că Ana nu e înăuntru și apoi vorbim. Ana, deschide! Știu că ești acolo de 4 ore!”

Ciprian Marica: „Hai să vorbim puțin”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-29

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ALEX
29 Apr 2020

Un bulangiu mincinos !!! Dar când este plin de curve , bulangiul are succes !!! El f..e curvele și pe Ioana ( nevasta ) o f.t alți !!
BEBICA
01 Mai 2020

DOAR INTR-O TARA PLINA DE HOTI SI DE CURVE CA ROMANICA , UN NEICA NIMENI CU CEVA BANI CA ASTA , E MARE '' CELEBRITATE " . AUZI LA COCALAR , CINEVA I-A DISTRUS DRUMUL SPRE FUNCTIA DE MINISTRU . BAI MOACA GHEORGHE , TU TE-AI UITAT INTR-O OGLINDA SA TE VEZI CE MOACA DE TARAN PROST AI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE