2020-07-05 21:07

Constantin Gâlcă, după victoria Stelei: A fost un meci foarte greu, am jucat slab în prima repriză

 |  10:10
Constantin Gâlcă, după victoria Stelei: A fost un meci foarte greu, am jucat slab în prima repriză

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat joi seară, după victoria obţinută de echipa sa în fata formaţiei Aalborg, cu scorul de 6-0, din grupa J a Ligii Europa, că meciul a fost foarte greu, iar steliştii au avut o primă repriză foarte slabă.

Vezi şi: 

"A fost un meci foarte greu pentru noi. Am avut o primă repriză foarte slabă, nu am fost o echipă compactă şi nu recuperam sus. Căpitanul lor era liber tot timpul între jucătorii noştri. Cred că a fost o lipsă de coordonare, dar am rectificat-o la pauză. La cum am jucat în prima repriză, a fost foarte greu. Este foarte greu să joci fără spectatori, e o atmosferă apăsătoare. Ştiam totul despre danezi, dar când eşti cu mintea în altă parte se întâmplă asta. Fundaşii şi mijlocaşii nu se sincronizau", a precizat Constantin Gâlcă.

Gâlcă a mai spus că faţă de anul trecut, echipa Stelei de acum pasează mai mult.

"Am văzut că se tot vorbeşte despre Steaua de anul trecut şi Steaua de anul acesta. Echipa Stelei este diferită faţă de anul trecut, pasează mai mult. Echipa Stelei nu este lentă, este combinativă. Dacă vă uitaţi, la faza de construcţie participă 6-7 jucători", a afirmat tehnicianul echipei Steaua.

Constantin Gâlcă a precizat că nu l-a surprins faptul că în celălalt meci din grupă Dinamo Kiev a învins echipa Rio Ave cu scorul de 3-0.

"Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni şi cu un buget foarte mare. Aşa că nu mă surprinde că a bătut pe Rio Ave", a afirmat tehnicianul Stelei.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa daneză Aalborg, într-un meci din prima etapă a grupei J a Ligii Europa (Europa League).

Următorul meci al Stelei va avea loc pe data de 2 octombrie, în deplasare, cu Dinamo Kiev. Partida se va disputa de la ora 20.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE