2020-08-10 10:57

Coronavirus la Dinamo: Magazinerul clubului din Ștefan cel Mare, depistat pozitiv. Reacție de ultim moment a LPF

 |  12:36
Coronavirus la Dinamo: Magazinerul clubului din Ștefan cel Mare, depistat pozitiv. Reacție de ultim moment a LPF

Coronavirus la Dinamo! Magazinerul clubului, Cătălin CLincea, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar Liga Profesionistă de Fotbal, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, a oferit o reacție de ultim moment.

„Campionatul merge mai departe. Cazul respectiv nu e din rândul jucătorilor. Nu e un caz din rândul jucătorilor sau din staff-ul medical, suntem în contact cu clubul Dinamo. Am fost informaţi că medicul clubului încearcă să ia contact cu DSP, iar DSP, care e competentă, va lansa o anchetă epidemiologică. În cadrul anchetei epidemiologice, se vor stabili persoanele, care au luat contact. Contact apropiat! E foarte important.

Pâna la momentul finalizării anchetei epidemiologice, clubul nu poate fi programat! Nu există un termen legal pentru finalizarea anchetei epidemiologice.

Astfel, pentru Dinamo se conturează trei variante de acțiune:

1. Ancheta epidemiologică se finalizează până la momentul programării meciului şi meciul se joacă.

2. Nu se finalizează ancheta epideomilogică şi se amână meciul 

3. Se finalizează ancheta şi se stabilesc cei cu care a luat contact, iar meciul intră la reprogramare. Dacă se stabileşte mai devreme că jucătorii au avut contact cu persoana respectivă, aceştia intră în izolare 14 zile şi partida nu se mai poate disputa.

Până la momentul finalizării anchetei epidemiologice, nu se programează partida”, a spus Justin Ştefan conform Telekom Sport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE