2020-08-12 16:03

Cosmin Contra face anunțul după DEZASTRUL cu Spania: ”Am luat decizia înainte de meci”

 |  00:21
Cosmin Contra face anunțul după DEZASTRUL cu Spania: ”Am luat decizia înainte de meci”

Îndelung contestat după eșecul tricolorilor din meciul cu Suedia, selecționerul Cosmin Contra pare că a luat deja decizia privind echipa națională. La finalul partidei Spania-România, Contra a vorbit atât despre meci, cât şi despre viitorul său la cârma echipei reprezentative.

Despre înfrângerea la scor în faţa Spaniei, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României s-a declarat mâhnit și dispus să își asume eșecul: 

”Poţi să pierzi un meci împotriva Spaniei fără probleme, dar să nu ai atitudine şi să nu alergi într-un meci cu dubla campionă europeană şi mondială spania, asta nu o să accept niciodată. Poate dacă egalam la ocazia lui Puşcaş (n.r la scorul de 0-1) poate că altul era rezultatul meciului. Mă aşteptam la o altă reacţie, dar faptul că nu am câştigat contra Suediei ne-a afectat clar. Întotdeauna vinovatul principal este antrenorul, eu îmi asum această vină. Sper ca băieţii să înţelegă că fără o schimbare de atitudine din partea tuturor nu poţi face nimic. În ultimele meciuri nu am reuşit să ajung la ei, să-i fac să înţeleagă miza acestor meciuri”, a declarat selecționerul conform Telekomsport.ro.

Legat de viitorul său la cârma echipei reprezentative, Cosmin Contra pare hotărât:

 ”Decizia a fost luată înainte de meci, dar vi se va comunica atunci când vom decide că se poate comunica această decizie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-19

In legatura cu acest articol...

Naționala s-a făcut DE RÂS! România, UMILITĂ de Spania cu 5-0
Parerea ta...

DESTEPT
19 Noi 2019

Conditie fizica , talent si vointa . Sa inconjoare stadionul de 50 ori in 2 ore
BANUL OCHIUL DRACULUI
19 Noi 2019

Nu băieți din echipa sunt de vina ci casele de pariuri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE