2020-05-29 01:13

Cosmin Moţi, răsplătit pentru o performanţă istorică

 |  16:18
Cosmin Moţi, răsplătit pentru o performanţă istorică

Fundaşul Cosmin Moţi şi-a prelungit pe încă doi ani contractul cu Ludogoreţ Razgrad. Şi asta chiar dacă acum are 36 de ani şi jumătate. Patronul echipei nu l-a uitat şi l-a răsplătit pentru partea de istorie pe care românul a scris-o la Razgrad.

Cosmin Moţi, răsplătit pentru o performanţă istorică
zoom

"Sunt fericit pentru că Ludogoreţ este echipa sufletului meu. Îmi voi încheia cariera la această echipă", a declarat Cosmin Moţi.

Fundaşul central evoluează la Ludogoreţ din 2021 şi a jucat 275 de meciuri, marcând 34 de goluri.

Numele lui Moţi este scris cu litere mari în istoria lui Ludogoreț. Practic el a calificat în premieră echipa în grupele Ligii Campionilor în 2014, după ce a transformat un penalty și a apărat două în fața Stelei la loviturile de departajare din play-off. De atunci patronul bulgarilor i-a făcut un cadău măgulitor pentur orice fotbalist. Una dintre peluzele stadionului se numește Cosmin Moți.

A rămas şi Keşeru

Şi atacantul Claudiu Keşeru şi-a prelungit contractul cu Ludogoreţ pentru două sezoane.  „Sunt aici de cinci ani și parcă m-am născut aici în fotbal. Mai am încă multe de oferit. Probabil mă voi retrage la Ludogoreț", a spus atacantul în vârstă de 33 de ani și jumătate. Keșeru e golgeterul all-time al verzilor, alături de care a cucerit 6 trofee.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE