2019-12-11 20:54

George Puşcaş poate deveni de la vară titular la Inter Milano

 |  19:18
George Puşcaş poate deveni de la vară titular la Inter Milano

Florentin Dincă

Toată lumea de la Inter Milano, în frunte cu antrenorul Roberto Mancini, vorbeşte în termeni extrem de laudativi de George Puşcaş. Atacantul român, chemat în premieră la prima reprezentativă anul trecut, a urcat uşor, dar sigur, treptele până la prima echipă a lui Inter Milano. A fost bombardierul echipei secunde, a fost luat de mai multe ori în lotul echipei mari, a debutatulterior în Serie A, pentru ca săptămâna trecută să fie chiar integralist în meciul pierdut în faţa lui Napoli, scor 0-1 în Cupa Italiei. Iar pentru el, veştile bune nu se opresc aici. În vară, dacă va continua să fie serios, la antrenamente şi în jocurile oficiale, dar şi în viaţa personală, are marea şansă să devină titular la gruparea de pe San Siro.

Jurnaliştii italieni scriu că oficialii lui Inter l-au trecut deja pe linie moartă pe Lucas Podolski, împrumutat recent de la Arsenal Londra. Adus cu surle şi trâmbiţe, internaţionalul german nu a dat randamentul scontat în cele două luni petrecute în Italia, şi va fi pus pe liber la vară. Celălalt fotbalist cu care Puşcaş se luptă pentru un loc în avanposturi, argentinianul Rodrigo Palacio, a împlinit de curând 33 de ani, iar la sfârşitul sezonului mai mult ca sigur că va fi cedat la altă echipă.

Icardi vrea să plece

La ora actuală, numărul unu în atacul echipei milaneze este un alt argentinian, Mauro Icardi. Atacantul are 13 reuşite în acest sezon şi este al doilea în clasamentul golgheterilor din Serie A, după Carlos Tevez (Juventus). La doar 22 de ani, Icardi, venit în 2013 de la Sampdoria, a devenit în scurt timp bombardierul echipei, iar în momentul de faţă granzii din Premier League îi dau din ce în ce mai des târcoale. Ultima ofertă venită pentru el din Albion, 30 de milioane de euro, le-a surâs conducătorilor nerrazzuri, care se pregătesc să se despartă de fotbalist la vară dacă se mai plusează câteva milioane la suma de mai sus.

A marcat primul gol la echipa mare

Roberto Mancini l-a titularizat din nou pe puştiul român în partida amicală de ieri cu maghiarii de la Haladas. Internaţionalul nostru i-a răsplătit în minutul 62 încrederea antrenorului cu un gol de zile mari, primul al său la echipa mare. S-a terminat până la  2-2, într-un meci în care poarta lui Haladas s-a aflat titularul reprezentativei de tineret a României, Laurenţiu Brănescu, împrumutat de Juventus în această iarnă.       Vreau să dau maximum de fiecare dată când joc pentru prima echipă. Trebuie să profit de șansa mea - George Pușcaș, atacant Inter Milano

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-11

In legatura cu acest articol...

Atacantul român de Inter Milano II, George Pușcaș, ar merita să fie chemat măcar la lot de noul selecționer naționalei

Dreptatea şi efectul PUTEREA: Anghel Iordănescu la naţională, George Puscaş în atac
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE