2020-01-26 16:05

Cristi Pustai va prelua pe Rapid, în timp ce Eugen Trică revine pe banca lui CFR Cluj

 |  16:01
Cristi Pustai va prelua pe Rapid, în timp ce Eugen Trică revine pe banca lui CFR Cluj

Florentin Dincă

Cele două echipe feroviare din Liga 1, Rapid și CFR Cluj, au rămas la finalul turului fără antrenori principali. Dacă giuleștenii l-au retrogradat pentru a nu știu câta oară pe Marian Rada, ardelenii l-au avut interimar în ultimele dispute ale anului pe Francisc Dican, care i-a luat locul lui Vasile Miriuță, plecat la Gyor. Cele două echipe au negociat în aceste zile cu mai mulți antrenori, iar luni au ajuns la un consens cu cei doi tehnicieni. Astfel, Cristi Pustai, demis ciudat de la cârma lui ASA Târgu Mureș după un parcurs foarte bun, va prelua Rapidul, în timp ce Eugen Trică va reveni în Gruia, după ce a mai pregătit echipa clujeană în sezonul 2012-2013, pentru doar 10 meciuri.

Cristi Pustai va prelua pe Rapid, în timp ce Eugen Trică revine pe banca lui CFR Cluj
zoom
“Am discutat cu Dinu Gheorghe şi ne-am înţeles. Nu am semnat deocamdată nimic, pentru că trebuie să mai stabilim câteva lucruri după Revelion. E un proiect foarte interesant, care să readucă Rapidul acolo unde a fost. Tradiţia şi istoria o cer. Va fi o provocare mare pentru mine. La reunirea lotului vreau să am cel puţin 14 jucători. Ştiu că acum situaţia nu e prea roz la capitolul ăsta, dar trebuie să se rezolve până pe 12 ianuarie. Să fie 14 jucători, că pe urmă mai pot veni pe parcurs, dar trebuie să am ce să antrenez, să am cu cine să încep treaba. Dar sunt convins că nu vor fi probleme în acest sens şi că voi îmbraca treningul Rapidului la reunire”, a declarat la DigiSport Cristi Pustai.

Cristi Pustai va prelua pe Rapid, în timp ce Eugen Trică revine pe banca lui CFR Cluj
zoom
PUTEREA a avut dreptate. Cuplul Dican – Minteuan, soluţia de avarie

PUTEREA a scris pe 25 noiembrie de iminenta revenire pe banca lui CFR a lui Eugen Trică. Demisia anunţată a lui Vasile Miriuţă i-a lăsat total descoperiţi pe şefii lui CFR Cluj. “Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul Vasile Miriuţă au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale. “Îi mulţumim lui Vasile pentru efortul extraordinar depus în aceste luni la echipă, pentru locul din clasament şi pentru numărul de puncte acumulate până în acest moment. Mult succes la noua sa echipă!”, se arata într-un comunicat de la acea vreme al echipei din Gruia. Tehnicianul urma să antreneze în Ungaria, la ETO Gyor, iar locul său la CFR va fi luat, cel mai probabil din retur, de fostul jucător şi antrenor al grupării ardelene, Eugen Trică. Momentan, olteanul o pregăteşte pe Juventus Colentina, în liga a treia, şi ar veni pe jos să antreneze din nou pe CFR. În ultimele trei meciuri din 2014, două în campionat şi unul în Cupa Ligii, echipa feroviară a fost antrenată de cuplul Francisc Dican - Alin Mineuan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE