2020-07-08 17:46

Cristi Săpunaru: “Bineînţeles că mă gândesc iar la naţională”

 |  19:19
Cristi Săpunaru: “Bineînţeles că mă gândesc iar la naţională”

Florentin Dincă

Anghel Iordănescu răsuflă din ce în ce mai uşurat. După ce primii doi portari ai naţionalei, Tătăruşanu (Fiorentina) şi Pantilimon (Sunderland), au devenit titulari la echipele lor de club, iată că şi mult improvizatul post de fundaş dreapta (Tamaş, Papp, Luchin) se va rezolva cât de curând.

Măţel a lăsat în această iarnă Astra, unde se antrena prin parcuri, şi a semnat cu Dinamo Zagreb, în timp ce Cristi Săpunaru, jucător aflat în conflict cu Victor Piţurcă, şi din cauza căruia a renunţat la echipa naţională, a semnat cu Rapid şi vrea să revină sub tricolor dacă Tata Puiu va apela la serviciile sale.

“Bineînțeles că mă gândesc din nou la echipa națională. Acum joc la o echipă și voi încerca să ajung acolo unde am fost cândva, la prima reprezentativă. Înainte nu mă mai gândeam, fiincă am avut acel conflict cu Victor Piţurcă şi nu jucam și nu aveam cum să fiu chemat la echipa națională. Erau alți jucători, care jucau la echipele lor de club. Îi mulțumim domnului Iordănescu pentru că e cu ochii pe noi. Acum, noi trebuie să ajungem la randament 100%, să jucăm bine și presupun că vom fi chemaţi”, a spus Cristi Săpunaru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE