2020-07-15 16:02

Cristiano Ronaldo se va retrage din fotbal de la clubul spaniol Real Madrid

 |  12:10
Cristiano Ronaldo se va retrage din fotbal de la clubul spaniol Real Madrid

Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, a anunţat, că fotbalistul se va retrage din fotbal de la clubul spaniol Real Madrid. Mendes a dorit să pună astfel capăt zvonurilor referitoare la o posibilă întoarcere a lui Ronaldo la fosta sa echipă, Manchester United.

"Cristiano are clubul Manchester United în inima sa, deoarece a jucat acolo șase ani, însă el se gândește doar să rămână la Real Madrid. Are o relație fantastică cu președintele clubului și se află sub contract cu Real, iar oamenii știu că este imposibil să-l recruteze. Cristiano Ronaldo se va retrage de la Real Madrid. Este cel mai bun sportiv din toate timpurile, iar în următorii 500 de ani nu vom avea altul ca el", a precizat Jorge Mendes pentru postul spaniol de radio Cadena Cope, citat de Agerpres.

Acesta l-a descris și pe Cristiano Ronaldo cel din afara terenului: "Este un băiat modest, un tată spectaculos și un fiu pe care orice mamă și-l dorește".

Cristiano Ronaldo este dublu câștigător al Balonului de Aur şi a evoluat la Manchester United între 2003 și 2009, reușind să marcheze 118 goluri în 292 de meciuri disputate în toate competițiile.

Ronaldo a fost achiziționat de Real Madrid în anul 2009, pentru suma-record de 94 milioane euro, înscriind până acum pentru echipa spaniolă 269 de goluri în 257 de partide.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE