2020-07-10 16:58

CSMS Iași, egal trist cu Hajduk, la debutul în cupele europene

 |  08:59
CSMS Iași, egal trist cu Hajduk, la debutul în cupele europene

CSMS Iaşi a debutat în cupele europene cu un egal cât o înfrângere cu Hajduk Split, după ce au avut timp de o repriză și jumătate victoria în mână. Scorul final a fost 2-2.

Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 19, după insistenţa lui Piccioni. Italianul a dus apoi scorul la 2-0 din pasa excelentă a lui Vasile Gheorghe.

Croaţii au fost aproape de a reveni în joc, la execuţia lui Tudor Fran. Cristea a ratat apoi incredibil din apropiere, la centrarea excelentă a lui Bole. Intrat la pauză, camerunezul lui Hajduk, Franck Ohandza, a redus imediat din diferenţă.

Ieşenii au trecut din nou pe lângă gol la lovitura de cap a lui Frăsinescu, în timp ce bosniacul Kozulj a şutat peste poarta lui Grahovac. La debutul în tricoul moldovenilor, Dan Roman a ratat o ocazie imensă.

Grahovac a fost întrebuinţat serios pe final, dar partida s-a terminat la egalitate, 2-2, după ce Grahovac a gafat în ultimul minut al prelungirilor, la şutul de la distanţă al lui Said.

Returul de la Split, care va decide echipa calificată în turul trei preliminar din Europa League, va fi joia viitoare, de la 21:30.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE