2019-10-14 04:26

CSMS Iaşi: Florin Prunea a semnat un nou contract cu clubul valabil un an

 |  07:43
CSMS Iaşi: Florin Prunea a semnat un nou contract cu clubul valabil un an

CSMS Iaşi a anunţat, joi, că preşedintele executiv Florin Prunea va continua munca începută la club în urma cu mai bine de trei ani, el semnând un nou contract valabil pe un an.

"Preşedintele executiv Florin Prunea va continua munca începută la club în urmă cu mai bine de 3 ani, semnând, astăzi, un nou contract valabil pe încă un an", a precizat CSMS Iaşi, pe site-ul oficial, potrivit Mediafax.

Florin Prunea şi-a exprimat speranţa că CSMS Iaşi va obţine şi în acest sezon rezultate la fel de bune ca cele din returul trecut.

"Mă bucur că am ajuns la un acord cu factorii de decizie ai clubului. Sper să obţinem şi în acest sezon rezultate la fel de bune ca acelea din returul trecut", a precizat Florin Prunea după semnarea contractului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE